divendres, de maig 05, 2017

10 anys de Guies i Scouts d'Europa a Catalunya

Fa temps que vaig deixar d'enviar-te notícies sobre el projecte de implantació de Guies i Scouts d'Europa a Catalunya. La raó és que la foguera va començar a prendre cos, gràcies a Déu i a la bona resposta d'uns quants (joves, pares de família i capellans) que van començar a entrar en el Gran Joc.

I ara, deu anys després d'encendre la primera flama a Barcelona, tenim quatre agrupaments: Barcelona, Igualada, Sant Celoni i Manresa. Tenim censats 140 nois i noies entre els 8 i els 17 anys, que no paren de jugar, créixer i madurar; molt ben guiats per 41 caps formats en el mètode escolta, la majoria joves universitaris o en els primers passos de la seva vida professional, que han entés que la vida és servei. I sobre tot, mantenim entre nosaltres una gran fraternitat scout i cristiana.

I el cas és que aquests caps han volgut celebrar-ho amb una petita festa per les famílies, que serà proper diumenge 14 de maig als boscos de La Farga de Bebié, escenari feliç de tantes acampades i jornades de formació. T'envio adjunta la convocatòria, i ací el link per apuntar-te si vols compartir aquesta joia amb nosaltres (ells són més organitzats que jo, que faig tard enviant-te aquest missatge...). Oh, i ací pots veure la nova web que han fet, i el video del darrer campament.

Tenia pendent agraïr-te la teva oració per aquest projecte, i el teu suport participant a les primeres activitats o reunions, o donant-me consells i alè, o facilitant mitjans. I et demano que continuis pregant per nosaltres: la implantació ja està feta, i ara toca l'expansió de l'escoltisme europeu a tot el país!

Bona cacera,

--
Pedro  Júdez, RS
Guies i Scouts d'Europa a Catalunya
Comissari Adjunt