dissabte, d’octubre 03, 2009

Ruta Rover Vezelay 2009

Us convidem a l'Aventura de Vézelay, la millor ocasió de l'any per conèixer i viure l'escoltisme adult. Tres dies i mig compartint ruta amb altres 2000 ròvers de tot Europa, pels camins de la Borgonya francesa. 

Aquesta activitat està especialment recomanada als promotors locals de les noves implantacions (molt especialment als rectors i vicaris de parròquies), als joves que us esteu plantejant fer servei amb Scouts d'Europa, i als ròvers més adults que no tenen disponibilitat habitual.

La informació bàsica és la següent:

- sortim de Barcelona, estació de Sants, dijous 29 d'octubre a les 20:30 h. Tornem dilluns 2 de novembre a les 22:00. Per tant, agafem el no-pont de Tots Sants, i hem d'alliberar-nos d'obligacions professionals i/o acadèmiques divendres i dilluns.

- fem els 800 km en furgonetes, amb prou conductors per garantir un viatge segur.

- és necessari fer la inscripció a la nostra web: http://scouts-de-europa.org/index.php?option=com_content&task=view&id=371&Itemid=317. En aquest link també trobareu la informació bàsica sobre la Ruta.

- Fotos de l'any passat, per veure de què va: http://picasaweb.google.com/escoltisme/RutaDeVezelay#

- Què és la Ruta: segueix aquest link de l'associació francesa, l'organitzadora: http://route.scouts-europe.org/-Vezelay-2007-

- A nivell practic és com fer el Camí de Santiago, però sense dormir en albergs, portant-ho tot a sobre... Què he de portar a la meva motxilla?: http://bloc.escoltisme.eu/2006/05/la-motxilla-del-rover.html. El cost cobrirà exclusivament les despeses de viatge i teca, pensem que quedarà molt per sota dels 130 € anunciats.

Feu l'inscripció quan abans, perquè així podrem organitzar bé els equips, el número de vehicles, etc. Animeu-vos, ara que no hi han exàmens: la Ruta de Vézelay és una bona manera de carregar les piles per començar el curs. 

Bona cacera,


--
Pedro Judez