dilluns, de gener 28, 2008

Presentació de les Guies a Igualada

A la Parròquia de la Sagrada Familia (Igualada) ja està funcionant un primer grup de Scouts d’Europa (nois). L’experiència és molt positiva i els nois estan molt il·lusionats.

Ara ha arribat el moment de seguir endavant i treballar per posar en marxa el grup de noies Guies d'Europa. Això és possible si tenim caps i monitores preparades per a fer aquestes tasques.

Per aquest motiu s'ha organitzat, proper dissabte 2 de febrer a les 17:00 als locals de la Parròquia de la Sagrada Familia (Igualada), una xerrada per explicar-vos la proposta pedagògica de Guies d’Europa. Vindrà la Macarena Erdmann, una Guia que ja fa algun temps que és cap d'un agrupament a Barcelona, i ens explicarà la seva experiència.

La reunió està dirigida a mares, pares i noies a partir de 17 anys, però pot ser interessant que també n'assisteixin nenes a partir de 14 anys.

Podeu veure la proposta de Guies d'Europa al text ¡En Ruta!. Recordeu que teniu a la vostra disposició la e-llibreria d'escoltisme a la nostra web fixa.

Bona cacera!