dijous, de gener 10, 2008

Calendari d'activitats Rover d'aquest semestre

Salut, guies i scouts actuals i en potència, i amics tots.

Us comunico tot seguit el calendari d'activitats de branca vermella (adults) que Guies i Scouts d'Europa a Catalunya farem aquest semestre:

27 gener, diumenge matí: Gran Acte per la família, etc.: Servei d'ordre i activitat de promoció, repartiment de folletos o targetes de contacte, etc. Palau de Congressos de Montjuïc. Per a scouts, ròvers i guies. Imprescindible uniforme complet i impecable. Coordina: Jos Collin.

23 febrer, dissabte tarda: Signatura del protocol d'adhesió de Guies i Scouts d'Europa de Catalunya a la Asociación Española de Guías y Scouts de Europa, erecció de la Regió Catalunya, investidura del Comissari Regional, entrega del Baussan al Remei i investidura d'Akela. Parròquia del Remei. Horari previst:
- 17:00 Vigília d'adoració al Santíssim
- 18:00 Cerimònies
- 19:00 Missa
Aquest acte és el més important, i ha de ser una gran festa. S'ha escollit el format de dissabte tarda per facilitar l'assistència de tothom: llops, scouts, papàs, famílies, coneguts, convidats, etc.
Com que vindrà molta gent de fora, a la nit farem acampada de caps, oberta a tots; i diumenge 24, ruta o explo rover-guia. Entorn proper a Barcelona, programa a determinar.

7-9 març, cap de setmana: Ruta Rover d'Andújar, al Santuari de Santa María de la Cabeza (Jaén): és la Ruta principal de la Asociación Española, el Vézelay espanyol. Sembla que un català hi farà la seva partida Rover, i queda espai per algú que s'animi a fer la promesa... (only nois). Activitat molt adequada per convidar joves o papàs que vulguin conèixer l'escoltisme.

14-16 març, cap de setmana (Diumenge de Rams): Ruta Guia de El Paular (Segovia): idem per la branca guia (only noies). Activitat molt adequada per convidar joves o mamàs que vulguin conèixer l'escoltisme.

16-23 març (Setmana Santa): CEP Carlomagno, per a futurs Caps de Secció Scout. La Farga de Bebié (Ripoll). Aprofitant l'ocasió i el lloc, i en dates a concretar: pla de formació per a Caps d'Agrupament (3 dies) i Alta Patrulla per a Caps i Assistents de Patrulles Llliures (3 dies). Aquesta és la principal activitat de formació de l'any, així que té prioritat sobre les Rutes, en cas de colisió/amenaça de divorci/no es pot fer tot/etc. (only nois)

24-25 maig, cap de setmana: Ruta Rover Fontcoberta, al Santuari de la Mare de Déu del Món (Garrotxa): és la nostra Ruta... (nois i noies).

Bé, això és tot. Espero la vostra confirmació de les activitats a les que penseu podreu assistir, concretament del 27 de gener (tots els braços seran benvinguts) i del 23 de febrer (per aquesta família és com el casament de la filla...).

Sempre a punt!,
--
Pedro