dilluns, de juliol 30, 2007

Promesa 1-2 d'agost (2)

Para los scouts y guías que vais a venir los próximos 1 y 2 de agosto a Barcelona, en tránsito hacia el Euromoot: ¡sed bienvenidos! Os adjuntamos el plan y la distribución de servicios.

Als de Barcelona i altres indrets de Catalunya: completant la primera informació, a més de la Promesa d'una cap escolta, tindrem també la recepció d'un Rover Scout. Les activitats començaran a partir de les 9:30 al Passeig dels Plàtans de Vil·la Joana (Vallvidrera). S'hi pot accedir en cotxe directament, o bé pujar en 10' des del Baixador de Vallvidrera (que és el que farem els scouts...).

La missa serà a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels (C/ Balmes, 78, Barcelona), a les 12:30, coincidint amb la festa patronal, i amb possibilitat de guanyar indulgència plenària.

Us recomano que, si us és possible, vingueu a tots dos escenaris. Sempre a punt,

Pedro Judez
www.escoltisme.eu
On 7/16/07, Pedro Judez <pedrojudez@gmail.com> wrote:
Ens alegra comunicar-vos que dijous 2 d'agost al matí tindrem la Promesa d'una cap escolta a Barcelona. La vigília, dimecres 1 d'agost, farem la Vetlla de Promesa, a les 22:00 h, a la parròquia de la Mare de Déu del Remei ( Pça. Concòrdia, 1, Barcelona). Hi assistiran molts caps de Guies i Scouts d'Europa de tota Espanya, que el 2 passen per Barcelona de camí a una trobada europea, l'Euromoot.

Si podeu estar a Barcelona, reserveu-vos la nit de dimecres 1 de 22:00 a 23:00, i el matí de dijous 2 entre les 9:00 i les 11:00. Més endavant donarem més detalls.