dimarts, de maig 22, 2007

Inici activitats a Barcelona (nens i nenes 8-11)

Us recordem que aquest dissabte 26 de maig començarem les activitatats del futur agrupament escolta de la parròquia del Remei de Barcelona, amb els nens i nenes que han fet la 1ª Comunió aquest any. Hi pot venir qualsevol nen entre 8 i 11 anys, encara que no hagi fet la 1ª Comunió o no estigui batejat (de moment).

El cau començarà a omplir-se de llops a partir de les 17:30, i els papàs podreu tornar-los a buscar a partir de les 19:30. Entretant, els Akel·les de la Llopada, la Macarena i el Pablo, els ensenyaran a clavar les primeres queixalades...

Les reunions seran els tres propers dissabtes: 26 de maig, 2 i 9 de juny, amb la idea de formar una llopada pilot. Hi haurà l'oportunitat, pels que s'hagin engrescat després d'aquests dies, d'acudir a un campament d'estiu d'un agrupament consolidat de Guies i Scouts d'Europa, al juliol.

La parròquia del Remei està a la Plaça de la Concòrdia, 1 de Barcelona (Les Corts). El punt de trobada és la mateixa plaça, davant de l'església.

Podeu reenviar aquest missatge a la vostra llibreta d'adreces com si fos un avís de virus, però amb la diferència de que aquest és real... Ja confirmareu els qui penseu venir. Bona cacera,

--
Pedro Judez
www.escoltisme.eu

PS: Per veure quina és la pedagogia dels Llops, podeu descarregar-vos ací el Manual de Lobatos escrit pel fundador de l'escoltisme, Baden-Powell, l'any 1916. El pròleg diu així:

Todo niño, como todo Lobezno, tiene magnifico apetito. Este libro es un manjar ofrecido por un Viejo Lobo a los jóvenes Lobatos.
En él hay carne jugosa que comer, pero también algunos huesos duros de roer.
Si todo Lobato que lo coma, le entra lo mismo a los huesos que a la carne, y se come lo mismo el gordo que el resto, yo espero que saque tantas fuerzas como placer de cada Dentellada.
En las Dentelladas que siguen, daré a conocer cómo se aprenden los diferentes deberes de un Lobato, tales como hacer nudos, encender fogatas, procurarse comodidad en el campamento, construir una choza, encontrar el camino en lugares desconocidos, transmitir señales a sus amigos, ayudar al prójimo y dar servicio en caso de accidentes.
No importa que vosotros seáis ricos o pobres, que viváis en el campo o en la ciudad; todo el mundo puede aprender estas cosas y proceder de la manera que aquí expongo...

Lord Baden-Powell
Jefe Scout del Mundo

1 Comments:

Blogger Té la mà Maria said...

si pots passa, gràcies

7:16 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home