dijous, de març 01, 2007

Inici Patrulles Lliures

Us informo amb alegria que dissabte 24 de febrer va tenir lloc la primera activitat de Scouts d'Europa a Barcelona amb nois: durant tres hores els vuit que es van presentar davant la placa de Mn. Batlle van estar fent jocs escoltes amb l'Alexis (ajudant del cap de xarxa). S'ho van passar d'allò més bé, i van quedar de nou convocats per aquest dissabte 3 de març a les 16:00. Com que probablement marxaran a fer jocs a un parc, no arribeu tard.

Recordeu que poden formar part d'una patrulla lliure tots els nois entre 6é de Primària i 4rt. d'ESO. Hi estan convocats també els nois d'altres parròquies que vulguin veure de què va, amb els seus amics, cada dissabte fins els 17 de març a les 16:00 a la parròquia de Santa Maria de Gràcia.

Si un noi no pot venir algun dissabte no passa res. La data clau a reservar-se és dissabte 17 de març, que és el dia que vindrà a Barcelona el cap de xarxa: al dematí els nois sortiran d'excursió amb ell, i a la tarda hi haurà la reunió dels pares. Les Patrulles es constituiran aquell dia, i seran designats els Caps de Patrulla i Ajudants. Us avisarem de l'hora concreta.

Es recomana als nois la lectura del llibre Escoltisme per a nois, de Baden-Powell (Scouting for boys). El podeu trobar ací en espanyol (Escultismo para muchachos).

Bona cacera,

--
Pedro Judez
www.escoltisme.eu
(recordeu que podeu llegir els missatges anteriors al bloc escoltisme.blogspot.com)