dimarts, de novembre 14, 2006

Curs de Llopada i d'Escultisme 6-10 desembre 2006 (2)

Anem tenint més dades sobre aquest curs. La primera és que hi han dos cursos simultanis, el de Llopada i el d'Escultisme, el primer pels qui vulguin formar-se com Akelas (per estar amb nens 8-11 anys) i el segon per a Caps de Secció (12-16 anys).

Us passo la descripció que ens fa en Joseph Collin sobre l'indret:

"Sobre Madridejos, está a una buena hora en coche desde Barajas. El sitio es una construcción sencilla en dos bloques: casa de literas y cocina/baños, en un recinto vallado de quizá una hectarea, en plena naturaleza. Es de la comunidad de Castilla-La Mancha, y preparado para acoger a grupos escolares y otros para observar y vivir en la naturaleza. Como puedes comprender, los Scouts de Europa sólo usan las duchas y aseos, y el agua para fregar los platos, por lo demás montan sus tiendas y sus cocinillas al aire. Las vistas son muy bonitas y está aislado."

Això vol dir que hi ha fins i tot possibilitat de dormir sota teulada, per si algú o alguna té algun tipus d'embaràs o es troba delicat de salut.

El curs comença a primera hora del dia 6, per tant la previsió serà arribar dimarts 5 al vespre-nit, i acaba diumenge 10 a migdia. Fins ara hi han 30 inscrits, així que l'ambient està assegurat. La Directora del Curs serà Raquel Fernández, actual Comisaria General Guia, a qui alguns ja coneixeu de la Ruta de Fontcoberta.

El preu de la inscripció és de 100 €, que inclou el material didàctic, els àpats (excepte el sopar del dia 5) i l'allotjament. Per a veure què portar, podeu consultar el check-list que donàvem al post La Motxilla del Rover.

No està previst fer excursions ni sortides, al menys els del curs de Llopada. Per tant, un calçat esportiu pot ésser suficient, no cal que porteu les botes d'alta muntanya...

Més endavant us donarem les dades de l'expedició que sortirà de Barcelona. Si algú no pot anar tots els dies pot fer un pla de viatge particular agafant qualsevol dels dos trens diaris de Barcelona a Alcázar de San Juan, que està molt a prop, i l'anirien a recollir.

Seguirem informant. Animeu a tothom qui pugui venir, serà una ocasió única (al menys aquest curs no tornarà a haver-hi un altre CEP). Recordeu que aquesta és una activitat "ganxo", per atraure a l'escoltisme els qui encara no saben què és, i està especialment indicada pels qui tenen experiència en clubs d'esplai o en agrupaments scout d'altres països i no coneixen l' escoltisme europeu.

Bona cacera,

--
Pedro Judez
www.escoltisme.eu