dilluns, d’octubre 09, 2006

Excursió scout dissabte 14 octubre al Montseny (2)

Iniciarem la caminada a l'estació de tren de Figaró (línia C3 que surt de l'Hospitalet de Llobregat). Els que anirem en tren agafarem el que passa per Sants a les 7:57 i arriba a Figaró a les 8:52, al darrer vagó. Us podeu anar incorporant a qualsevol estació del trajecte.

Els que aneu en cotxe des de cap altre punt podeu fer el vostre itinerari a partir d'aquest mapa. Procureu arribar a Figaró a la mateixa hora que ho faci el tren, 8:52 h.

De Figaró pujarem a Tagamanent (90'). Mn. Pere Ynaraja ens celebrarà missa de campanya a prop del cim, al collet de Sant Martí. Després podríem tornar per Turó Monner, El Mojó i l'ermita de Sant Cristòfol de Monteugues, arribant a Figaró per agafar el tren de les 17:14, que ens deixaria a Sants a les 18:15. Si algú no pot quedar-se després, pot baixar a Figaró amb Mn. Pere, qui ha d'atendre ineludibles tasques pastorals.

Porteu el material propi d'una petita excursió: calçat esportiu o botes de trekking, aigua i capellina o similar. Per no complicar la logística, és millor que cadascú s'emporti menjar, que pot ser per escalfar ("el ròver menja calent"), jo portaré els estris.

Apa, animeu-vos!

--
Pedro Judez
www.escoltisme.eu