dimecres, de maig 17, 2006

La Ruta comença divendres!

Us comuniquem que la I Ruta dels Scouts i Guies d'Europa a Catalunya avança el seu començament a la nit de divendres 26 de maig, de manera que podrem gaudir d'una nit extra d'acampada.

Això ha vingut donat pel fet que els ròvers i guies que venen de fora de Catalunya (Madrid, Ronda i potser algú de València) arribaran divendres al vespre -i no dissabte al matí, com havíem previst inicialment- de manera que acamparem aquella mateixa nit a l'entorn de la Mare de Déu de la Font, a Fontcoberta.

Els qui ja teniu els plans fets per venir dissabte, podeu fer-ho igualment, tot comptant que avançarem una mica l'hora de posar-nos en marxa, i que farem un recorregut més ambiciós: tindrem missa de 8:00 dissabte al matí a la Parròquia de Fontcoberta, i cap a les 10:00 h ens posarem a caminar. I els qui pensàveu que no podríeu fer la Ruta perquè teniu altres compromisos per diumenge.. encara us podeu organitzar per venir al menys dissabte!

Aviat us enviarem el recorregut complet de la Ruta i el lloc d'acampada de dissabte. Fins ara som 16 inscrits, sense comptar els mestres que venen de fora. Els que no ho heu fet, si us plau envieu-nos la confirmació i el vostre mòbil, i si podeu aportar tenda de campanya, per a distribuir els equips i completar la logística.

Sempre a punt!,

--

Pedro Júdez
www.escoltisme.eu
(tots aquests missatges els teniu també al bloc; com podeu veure, ja és nostre el domini)