dijous, de març 23, 2006

Acampada Setmana Santa

El grup de Scouts i Guies d'Europa de València ha organitzat una acampada de Divendres Sant a Diumenge de Resurrecció al Somontano, a prop del Santuari de Torreciudad (Osca). Van estar per primera vegada l'any passat i els hi va anar molt bé. Aquest any tornen, i ens han convidat.

És una bona oportunitat perquè participin també les noies, ja que fins ara totes les rutes i reunions que ens havíen proposat eren només per a nois. Seguint l'estil de Scouts d'Europa, l'acampada serà diferenciada, però hi hauran moltes estones comuns. La majoria dels assistents seran róvers i guies grans, de més de 20 anys, però també hi aniran alguns scouts d'entre 12 i 16 anys. Per tant, és una activitat compatible amb la família, ja que poden anar pares i fills, mares i filles..

És sobretot una ocasió especialment interessant per a conèixer de prop l'escoltisme europeu, especialment per a les persones que estan valorant la possibilitat de formar-ne part d'aquesta gran família scout i guia. Preneu nota i animeu-vos a venir: 14-16 abril 2006.